Lol İşgal Modu Nasıl Kazanılır? Kazanma Yolları

lol-isgal-modu
LOL İşgal Modu

Merhaba Lol oyuncuları, yeni gelen işgal modu bildiğiniz gibi oldukça zor bir mod. 16 ekimde son bulacak olan bu modda herkesin derdi görevleri tamamlamak ve eğlenmek. Görevleri tamamlamayı geçsek bile işgal: kıyım modunda zafer alamayıp isyan eden birçok oyuncu gördük ve forumlarda da bu isyanları okuduk.


lol-yildiz-muhafizlari
LOL Yıldız Muhafızları

Kazanmak isteyen arkadaşlar için tecrübe ettiğim üzere bazı taktikler var. Çoğu zaman insanların az oynadığı veya düşük ligteki oyuncuların az oynadığı şampiyonlarla zafer almak biraz daha zorlaşıyor doğal olarak. Şimdi sizlere kendimce işgal modu kazanma taktikleri anlatacağım.

İşgal Modu nasıl kazanılır? Kazanma Yolları nedir?

İşgal modu için taktikler

1) Yeni başlayan veya iyi oynamayan arkadaşlar için Syndra, Ahri gibi yetenek gücü eşyası alınan karakterleri önermiyorum. Daha çok Janna, Lulu ve Soraka seçerek, iyi oynayan veya nişancı rolündeki takım arkadaşlarını desteklemeliler. Bu karakterlere alabilecekleri eşyalar ilk başta can vermek adına kefaret sonrasında da verdikleri kalkan ve can etkilerini arttırmak adına kızgın buhurdanlık alabilirler.

2) İyi düzeyde olan oyuncular da bence yine bekleme süresi ve alan hasarının az olmasından dolayı Ahri ve Syndra önermiyorum. Lux bekleme süresinin az olması ve daha çok alan hasarına sahip olduğu için daha iyi bir seçim olacaktır muhtemelen. Ve tabii ki takımda mutlaka nişancı, tank ve en az 2 destek olmalıdır.

3) Takım Kombinasyonları
Poppy, Jinx, Soraka, Janna ve Lux 5lisi oldukça üstün performans gösterebilecek bir takımdır. Soraka ve jannadan lulu ile değişebilir. Bu kişilerin oynayabildiklerine göre değişir. Bir takımda nişancı olduğu gibi büyü hasarı veren de mutlaka olmalıdır bu bakımdan da Lux öneriyorum. nişancı ne olmalı derseniz Jinx roketleriyle alan hasarı vererek küçük, büyük her şeye muazzam bir hasar verebilir. Her takıma ve oyunda eksik olmaması gereken unsurlardan biri de tank şampiyonlardır. Bundan dolayı da Poppy i mutlaka öneriyorum. Çok hasarı olmasa bile Alametten ve Velkozlardan gelecek hasarlara karşı mükemmel bir kalkan olacaktır.

Bu kombinasyon dışında alan hasarlı ultileri olan Ezreal, Miss Fortune, Jinx, Lux gibi şampiyonlar Janna, Lulu veya Sorakadan herhangi biriyle de desteklenirse yine mutlaka güzel noktalara ulaşılacaktır.



BU modda Yıldız Muhafızı kostümleri olan şampiyonlar oynanabilmektedir. Aşağıdaki videodan bu kostümleri görebilirsiniz.



NOT: Bunlar benim bazı fikirlerimdi. Herkes kendi fikrini belirtebilir. İyi oyunlar dilerim.


Yorum Gönder

0 Yorumlar